26 mai 2014

Minuni la mormantul Parintelui Iustin Parvu.


Ganduri despre Femeie!

Ganduri Despre Femeie!

Cand spui femeie, spui viata! Cand spui sotie,spui speranta! Ea, femeia, mama, sotia, gospodina, umple totul: casa, lucrarea, bucuria, fericirea, vazduhul, cerul! Ce minune a mai creat Dumnezeu! Femeia strasnica!

 A pus Dumnezeu atata plinatate si atata forta in sinea ei, desi pare si chiar este atat de sensibila si chiar, se poate spune, extrem de fragila. Auzeam uneori spunandu-se de catre unii barbati ca femeia nu trebuie atinsa nici cu un fulg, asa trebuie sa ne purtam de delicat si frumos.

 Doamne, ce fiinta este femeia! Daca ar sti ea insasi cat este de valoroasa! Dar s-o lasam asa, mai bine sa nu stie pentru ca in final ea este o taina a lui Dumnezeu printre noi, oamenii. Sa nu fim barbari cu femeia pentru ca este viata si cu ea tine Dumnezeu! Sa nu uitam!

Cu Drag ;  Fratele Cazacu Gheorghe

21 mai 2014

Rugaciune si Multumire lui dumnezeu...



Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau. Te slavesc, Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapan si facator de bine.

 Si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste.

 Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.          Amin!


                                                                                Cu Drag , Fratele  Cazacu Gheorghe

16 mai 2014

De Ziua Mea!

Ziua mea de Nastere este 24 februarie ...
 

De ziua mea (eu mă respect)
Am petrecut peste hotare
La un local de lux, select...
Gătind mâncare!


 Voi mi-aţi urat de ziua mea:
- "Mulţi ani!" cu multă politeţe;
Prin asta-mi dovediţi c-aţi vrea
Să nu mai scap de bătrâneţe!


Mi-au urat, mi-au semănat,
Mi-au zis să trăiesc mereu
Însă, după ce-au plecat,
Mi-au zis şi de... Dumnezeu.

Ma Bucur ca mi au explicat un pic de Dumnezeu.

                                     Cu Drag ,   Cazacu Gheorghe.

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.