21 oct. 2009

Forum Ortodox-Regulament

NU SUNT ACCEPTATE DIACRITICELE

NU sunt acceptate desconsiderarea Bisericii (batjocura, blasfemia)

NU facem si nu acceptam propaganda ecumenista;Complearea Regulamentului Religios :

  • 1. Acest forum are la baza intelegerea si respectul reciproc. Asadar se interzice cu desavarsire orice injurie, afirmatie vulgara, rasista, antisemita sau xenofoba adusa vreunui utilizator.
  • 2. Administratorul si moderatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge un articol, oricand. Decizia incadrarii unui topic sau a unei postari in categoria celor indecente, vulgare sau defaimatoare revine doar acestora.
  • 3. Utilizatorii acestui forum au obligatia de a pastra confidentialitatea asupra numelor reale ale userilor. Dezvaluirea unor date personale, pe acest forum, este o decizie personala si apartine exclusiv persoanei care face dezvaluirea (Nume, adresa, telefon, loc de munca, etc. apartinand unui alt user de pe forum).
  • 4. Inregistrarea pe forum cu nick-uri obscene sau jignitoare, afisarea de imagini, insemne sau semnaturi provocatoare va aduce dupa sine stergerea contului. Deasemenea, este interzisa clonarea unui user.
  • 5. Mesajele trebuie scrise intr-un limbaj si sub o forma nederanjante pentru ceilalti useri.
  • 6. Se accepta informatiile si opiniile tuturor userilor acestui forum, argumentate si la obiect.
  • 7. Acest regulament se poate completa, acest lucru facindu-se public.
  • 9. Pentru a avea access la FORUM trebuie sa fi inregistrat! Aceasta masura a fost luata din motive de securitate!
  • 10. In cazul in care nu se respecta regulile enuntate mai sus, se va proceda gradat, de la atentionarea userului in cauza, pina la excluderea acestuia de pe forum.
  • 11. Utilizatorii acestui forum vor fi tinuti la curent prin automatic email cu ceea ce se mai intampala in comunitate!
Problemele legate de continutul unor subiecte sau topice, completari, corectii, propuneri, sezizari vor fi adresate la http://www.fratelesuferintei.blogspotcom/. publicate pe acest forum devin proprietatea acestuia!

3 comentarii:

Simona spunea...

De ce nu sunt acceptate diacriticele?

Unknown spunea...

diacritic-semn grafic care modifică valoarea fonetică a unei litere.
Aceeasi intrebare .
+

elena marin-alexe spunea...

Daca dumneata esti serios acela ce vrei sa credem toti, adica un preot adevarat, de ce pastrezi adresa lui Doar ATAT in lista de bloguri din partea dreapta a blogului?
Post si rugaciune...asta va descoperi tot.
Promit! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.