15 apr. 2010

Cand Domnul vorbeste inimii .

  1. Cheama-Ma asa cum chemi Lumina care-ti poate lumina sufletul, asa cum chemi Focul ce-ti poate aprinde inima, asa cum chemi Taria ce-ti incordeaza energia. Cheama-ma mai cu seama ca pe Prietenul care vrea sa imparta cu tine intreaga-ti viata, ca pe Mantuitorul care doreste sa-ti purifice inima de egoism, ca pe Dumnezeul tau care nazuieste sa te asume chiar de pe acest pamant, asteptand sa te primeasca pe deplin in luma Vesniciei.
  2. Viata sa-ti fie nesfarsit dialog cu Mine. Se vorbeste mult de dialog la ora actuala. De ce sa nu dialoghezi cu Mine? Nu sunt oare prezent in inima, scrutandu-ti imboldurile inimii, atent la gandurile tale, ingrijindu-ma sa-ti orientez dorintele? Vorbeste-mi simplu, fara sa iei seama la constructia frazelor. Sunt mai atent la ceea ce vrei sa spui decat la cuvintele de care te slujesti.
  3. Cheama-ma in ajutor cu calm, cu blandete, cu iubire. Sa nu crezi ca sunt insensibil la afectiunea plina de gingasie. Da, Ma iubesti; dar dovedeste-mi-o mai mult.
  4. Da, vorbeste-Mi fara preget despre tot ce te framanta. Iti las o larga initiativa. Sa nu crezi ca ceea ce te priveste pe tine, ma poate lasa indiferent, de vreme ce esti parte din Mine. Esential pentru tine este sa nu ma uiti, sa-mi vorbesti cu toata dragostea si increderea de care esti acum in stare.
  5. Iti vorbesc in launtrul sufletului, in acel spatiu in care mintea ta se imbogateste prin comuniune cu a mea. Nu este nevoie sa intelegi limpede si de indata ceea ce-ti spun. Important este sa-ti lasi gandul sa se patruda cu al meu. Apoi vei putea talmaci si exprima.
  6. Cu cat vor fi mai numeroase, in pofida piedicilor, greutatilor sau ispitelor datorate slabiciunii, momentele cand Ma vei cauta si Ma vei gasi pentru a Ma asculta, cu atat mai mult Spiritual Meu te va insufleti si te va invata nu doar ce iti cer sa spui, dar si ce iti propun sa faci - incredintat ca ceea ce vei spune si vei face va fi plin de rod.
  7. Cuvantul Meu si lumina ce purcede din el confera adevarata dimensiune tuturor lucrurilor in sinteza iubirii mele nemarginite, in lumina vesniciei, dar fara sa stirbeasca valoare fiecarei fiinte si a fiecarui eveniment .

3 comentarii:

Sorin M. spunea...

E primăvară şi totul se re-crează...Ce spuneţi să ne recreem şi noi cu un un nou concurs?! Unul în care să lăsăm cuvintele să înflorească, să înmiresmeze : )

corina spunea...

Faca bunul Dumnezeu sa fim mai increzatori in El, mai adevarati fii ai Lui,mai staruitori cu inimile noastre pentru Cel ce ne iubeste cu adevarat.O zi cu bucurie va doresc!

DoarATAT spunea...

HRISTOS A ÎNVIAT !
Domnului GHEORGHE CAZACU !
~
Vă mulţumesc pentru că EXISTĂM !
Vă rog să mă credeţi ! Nici NU vă puteţi imagina CÂT Dor mi-a fost ... ŞI DE Dumneavoastră !
Aici la dumneavoastră POT găsi CE-MI Trebuie MAI MULT:
- informaţie BINE Organizată !
- dincolo de câteva mici imperfecţiuni ... de stil ... MULTĂ DĂRUIRE DE SUFLET BUN !
- ÎMBINAREA aproape de nesesizat ... A PĂRERII Personale a administratorului, ALĂTURI de "necesarul ÎMPRUMUT" ... datorat STRICTEŢEI TEMEI ALESE :
CREDINŢA ÎN Dumnezeu CU EXEMPLE de TRĂIRE A EI ... la modul EFECTIV !
~
Iată DoarATAT : 3 MOTIVE pentru care ORICINE să vrea SĂ REVINĂ pe Blogurile dumneavoastră !
~
Eu chiar NU ŞTIU ... de ce CINEVA a încercat SĂ NE Dezbine ?
Dumneavoastră = Bun Sfătuitor şi Slujitor al Domnului !
Iar eu ... la urma urmei ... un păcătos NEPUTINCIOS !
~
Am nevoie de LINIŞTE !
Am nevoie de GÂND BUN ... să DĂRUIESC ... frânturi, firimituri ... de Iubire ! Atâta cât ajunge la MINE, eu vreau să DAU ŞI ALTORA Iubire !
Totuşi:
= am pierdut 10 Luni, dar
= am câştigat ... 10 Luni !
Numai cine a trecut prin CE AM TRECUT ... POATE SĂ ÎNŢELEAGĂ !
~
Vă Iubesc !
Doamne AJUTĂ-mi ... CU ROD de Iubire din IUBIRE !
SLĂVITĂ ESTE CREAŢIA TA Doamne Dumnezeule !
Îţi mulţumesc pentru CLIPELE DE Viaţă pe care LE AM ... CÂND MĂ GÂNDESC LA TINE !
Iartă-mi TE ROG ... ANII Pierduţi în UITAREA DE TINE ... ANII în care, de fapt ... TU M-AI Ţinut ÎN BRAŢE !
...
mi-e dor de Oameni !
Mi-E DOR de Dumnezeu !
Fie VIE Voia TA !
Unealtă-ŢI SUNT ... doar PUNE-MĂ LA LUCRU ! Împreună CU TOŢI Fraţii ! ÎMPREUNĂ Toţi CU TINE !
...
~
Cornelius,

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.