15 sept. 2010

Despre anul 2012: Ştiinţă sau superstiţie

21 decembrie 2012 – data finală de pe soficticatul calendar creat de civilizația Maya din America Centrală. Nenumărate cărți, site-uri și articole din ziare dezbat asupra sensului acestei date, entuziaștii fiind împărțiți în două tabere: cei ce prevăd apocalipsa, sfârșitul lumii – și cei ce cred într-o reînnoire și o renaștere a conștiinței. Punând paie pe foc, unii specialiști văd în numărul crescând de dezastre naturale din ultimii ani o dovadă a sfârșitului catastrofal din 2012. Cât anume din ce auzim este știință și cât este superstiție? În acest film documentar, experții și cercetătorii în domeniu spun exact ce anume înseamnă pentru ei această dată, de ce e importantă și la ce ar trebui să ne așteptăm. În documentar apar Graham Hancock, John Major Jenkins, Daniel Pinchbeck, Alberto Villoldo, Anthony Aveni, Robert Bauval, Jim Marrs, Walter Cruttenden, Lawrence E. Joseph, Alonso Mendez, Douglas Rushkoff, John Anthony West și Benito Vegas Duran.

Un comentariu:

Criss spunea...

parerea mea e ca Apocalipsa va veni cand va vrea Bunul Dumnezeu!

pe de alta parte am citit si eu cateva carti pe tema aceasta si se presupune o innoire a vietii pe Terra, o curatare de tot ce e rau (asta inseamna catastrofele ce au inceput sa se petreaca pe intreaga suprafata a Terrei).
cei ce cred cu tarie in Dumnezeu si in puterea Iubirii vor trece mai departe, iar materialistii vor ramane doar cu materia. vor deveni materie!

Doamne ajut-ne la cele bune!

numai bine!

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.