18 feb. 2011

Rugaciune in vreme de necaz si nefericiri

Doamne, norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc. Dar, desi sufar, nu cartesc impotriva Ta, Preabunule, caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdile mele. Tu cunosti, Dumnezeule, pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea. Desi sufar, dar stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj si cred, ca avand ajutorul Tau voi iesi biruitor. Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corbia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale. AMIN

11 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

ramona spunea...

buna ziua!
Eu ma ocup de icoane litografiate ,acesta este blogul meu :www.ramonashop-iconart.blogspot.com
Indraznesc sa va intreb daca doriti o colaborare.
Doamne ajuta!

Mirela spunea...

Rugaciunea ne da putere pentru a iesi din deznadejde!

Darwin Bruno spunea...

Blog. muy interesante. Hermosa fotografía. Profundas palabras. Me gusta mucho

Otto von Dobermann spunea...

Binecuvantati Parinte,foarte frumos site-ul dvs. si ma bucur sa va numiti simplu : frate ! Frate cu mine,frate cu cersetorii alungati din case de bancheri,cu surorile noastre,cu Stefan Cel Mare si Sfant,cu Sfantii Parinti Arsenie si multi martiri si mucenici pe care Neamul Romanesc i-a dat si ii va da in continuare ! Parinte (Frate),pe noi Romanii ne-a tinut impreuna Sfanta Ortodoxie si Tricolorul,in rest e nimic ! Marturisirea Lui Hristos Domnul sa o facem mereu,in orice clipa a vietii noastre si sa nu ne smintim spre ecumenism pastrand ORTODOXIA la fel cum o vom lasa ptr. viitor si la fel cum ne-au lasat-o patimind ptr. Ortodoxia suferintei, Sfintii inchisorilor ! M-as bucura sa imi puneti link la Sfintia voastra pe site ! Sarutam dreapta Parinte,te iubesc frate !

Anonim spunea...

Acest unic Eliberează - PCOL legătură într- ( Linetime este singurul furnizor de software-ul juridice de a oferi acest serviciu în prezent ) prevede aceste ...
http://www.ateamairsoft.net

fotograf nunta monica spunea...

blogul este interesant si poza splendida!o rugaciune care-ti da puterea sa invingi!

Anonim spunea...

Binecuvantati parinte ! Cu toata stima pentru blog si sa va fie cu iertare dar puneti alaturi de aceasta rugaciune si Rugaciune de multumire penru binefacerile primite de la Dumnezeu. Doamne ajuta!

Nellyana spunea...

Doamne ajuta!

Masaj erotic Suceava spunea...

rugaciunea vindeca rani..

Cristina C spunea...

Parinte,

ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

:) Numai bine si Doamne ajuta!

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.