25 dec. 2011

A venit şi aici Crăciunul...


Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

3 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Dumitru K. Negoita spunea...

Pr. Gh. Cazacu
După câţiva ani am venit pe blogul dvs. regret că aţi abandonat frumuseţea virtuală de aici la o zi mare. Probabil aveţi motivele dvs. dar, cu toate acestea, ar fi minunat să continuaţi.
Cu aleasă stimă,
dkn

Anonim spunea...


ΝΕΟ BLOG!

Αθεΐα, αθεϊσμός, άθεος, άθρησκος … | Ανακάλυψε την πραγματική ερμηνεία

δείτε το …

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.