17 mai 2009

CUM POTI FI UN ADEVARAT CRESTIN?

Aceasta este întrebarea la care trebuie sa raspunda fiecare om, pentru a fi fericit si a gasi siguranta vesniciei. Poate sunt lucruri în viata ta, care par sa nu mearga bine. Ai încercat multe solutii pentru a le îndrepta, dar acestea au dat gres. Daca înca nu ai gasit raspunsul pe care îl astepti, de ce n-ai lua aminte la ceea ce Dumnezeu ar vrea sa-ti spuna ? Cuvantul lui Dumnezeu cuprinde raspunsuri concrete la orice întrebare, iar Domnul Iisus ,are solutii si pentru problema cu care te framanti astazi ! Poate ca povara sufletului tau este cauzata de faptul ca: - Te simti vinovat si nu stii cum sa gasesti eliberare si pace ?- Ti-ai facut planuri pentru viitor, dar n-ai siguranta ca se vor împlini ?- Esti singur si ai nevoie de cineva care sa te iubeasca si sa te înteleaga ?- Cauti fericirea si împlinirea în viata, dar nu o poti gasi ?- Doresti sa stii cum poti sa ajungi mîntuit si cum sa fii un adevarat crestin ? Raspunsul Bibliei a carei tema centrala este “Dragostea lui Dumnezeu” te include si pe tine. Aceasta dragoste a fost descoperita atunci cand Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit în lume într-un chip asemenea noua. Desi a trait o viata fara de pacat, El a murit pe cruce pentru pacatul meu si pentru pacatul tau. A fost îngropat, dar a înviat dintre cei morti si este viu în vecii vecilor. Fiindca Hristos a murit, pacatele tale pot fi iertate. Si pentru ca El a înviat si a biruit moartea, tu poti avea viata vesnica. Aceasta este “Vestea Buna” pe care Dumnezeu o descopera prin Evanghelie. Poti avea acest dar al iertarii si siguranta vietii vesnice, numai daca îl primesti pe Hristos în mod personal.Dumnezeu asteapta acest raspuns de la tine! Versetele urmatoare arata care este partea lui Dumnezeu si care este responsabilitatea ta în acest proces : Dumnezeu te iubeste ! Cel mai cunoscut verset al Bibliei, arata cat de mare este dragostea lui Dumnezeu:“atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica “ Ioan 3:16În dragostea lui, Dumnezeu vrea sa-ti stearga pacatele si sa-ti dea pace, bucurie si libertte, nu numai pentru viata de aici ci si pentru vesnicie. Tu esti pacatos ! Poate ca ai auzit pe unii spunînd: “ sunt un om obisnuit, ca toti ceilalti; nimeni nu este perfect ! Biblia arata însa ca toti oamenii, oricine s-ar pretinde ei a fi, înaintea lui Dumnezeu sunt pacatosi: “caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu“ Romani 3:23.Cu totii stim ca am facut lucruri gresite, care ne-au separat de Dumnezeu. Pentru ca El este Sfînt, iar noi nu ! Iar acest pacat aduce pedeapsa. Dupa cum un sofer trebuie sa plateasca pentru ca a incalcat legea circulatiei, si omul trebuie sa plateasca pentru pacatul care l-a savarsit; si “plata pacatului este moartea “ Rom.6:23.Aceasta pedeapsa, daca vei continua sa pacatuiesti, îti va aduce nu numai moartea fizica ci si despartirea de Dumnezeu si osanda vesnica în iad.

4 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Un mesaj cu adevarat necesar in zilele noastre. Fie ca multi sa-l citeasca si sa primeasca mintuirea si viata vesnica.

Binecuvintari...

florik spunea...

sa fim mereu buni,iubitori cu frica de D-zeu...

florik spunea...

Daca incercam sa vorbim cu toti cei din jur devenim barfitori,daca nu vorbim suntem plini de mandrie,atunci care ar fi adevaratul comportament pt.a fi buni crestini?

GHEORGHE CAZACU spunea...

Sora Florika , eu nu inteleg ce sa intamplat cu blogurile Dumneavoastre? , Am citit mult mi-au placut dar nu mai postati nimica?,

Domnul sa va Binecuvanteze Sora In Domnul.

Binecuvantaru....

Pr. Diacon Cazacu Gh.

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.