3 aug. 2010

2010 Cazul Decesului M.Manole Cautata de Anchetatori...

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, au extins ancheta privindmoartea cantareteiMadalina Manole, incercand sa identifice persoana care comercializeaza online Furadan, de la care artista si l-a procurat, prin intermediul unei prietene.

Tanara care i-a adus Madalinei Manole sticla cu Furadan, care este si presedintele fan-clubului cantaretei, a declarat in fata anchetatorilor ca artista a sunat-o si a rugat-o sa ii cumpere o sticla de pesticid cu care ar fi vrut sa trateze niste plante, informeaza Realitatea TV citata de Ziare.com.

Ea a mai spus ca ar fi cumparat substanta de la o persoana care o oferea spre vanzare pe Internet si ca i-a inmanat-o cantaretei la inceputul acestei saptamani. Furadanul a fost procurat cu 300 de lei, cu o simpla cautare pe Google, dupa cum le-a povestit ea anchetatorilor.Au mai fost audiate mai multe persoane care administreaza siteuri de anunturi online, in incercarea de a depista persoana care ofera spre vanzare pesticidul.

Substanta este interzisa in Romania, dar si in celelalte state, inca din octombrie 2008, tocmai din cauza faptului ca este foarte toxica.Intre 3 si 15 ani de inchisoare este pedeapsa pe care o risca cel care comercializeaza substanta. Cel care a postat anuntul nu risca insa nimic. Administratorii de site-uri nu sunt monitorizati, astfel incat de cele mai multe ori posteaza anunturi de vanzare care promoveaza poduse ilegale.

Aplicati Sageata de maus pe cele trei nume Colorate de mai jos :

Remember Madalina Manole .

† Dumnezeu sa-te ierte! Dormi in Pace † _____________†_____________

Niciun comentariu:

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.