3 mar. 2009

"IISUS MA IUBESTE"

IISUS MA IUBESTE , PE MINE PACATOSUL , SI MIAM PUS INTREBAREA DE CE? PENTRU CA EL ESTE CALAUZA MEA.
EL MA PAZESTE DE TOATA PRIMEJDIA . EL AMI OFERA SANSA DE AL URMA CU CRUCEA CEA GREA SI SUSPINATOARE CU CARE MA AJUTAT PE MINE DE A MA SALVA DE LA MOARTE.
IISUS ESTE CU TOTII CATE AL IUBESC SI , CU CARE AL ADORA IN INIMA TUTUROR. , IISUS ESTE DRAGOSTEA TUTUROR , AMI AMINTESC DECAND ERAM COPIL CA AVEAM BIBLIA IN MANA O BIBLIE MICUTA CU CARE BATRANII MEII NU VEDEAU CU OCHELARII.
SI MAM RUGAT SA MIO DEA MIE SI EII MI, AU DATO CU CARE AM INCEPUT SA O STUDIEZ, ERAM DE 11 ANII , SI CITEAM DIN EA VERSETE DUPA NOULò TESTAMENT. SI MIA VENIT A PLANGE CAND AM VAZUT SUFERINTELE LUI IISUS SI PATIMILE CELE GRELE SI DUREROASE.
MAM OPRIT DIN PLANS SI MAM SFATUIT DE A PURTA ACEA BIBLIE MEREU SI DE A O URMA CU ADEVARAT .
DOAMNE IISUSE CE MIRE BOGAT ESTI IN DUH SFANT.
IISUS SPUNE :
EU VIN IN CURAND!

2 comentarii:

Denise spunea...

in primul rand vrea sa va multumsc pt complimentele facute>O sa va raspund pe rand la toate intrebarile:

Ce mai este prin tara noastra?
In Romania numic nu s.a schimbat totul e la fel,suntem un popor ignorant si mizerabil condusi de niste inculti cocatati pe mormanele de bani
pana la urma totul se rezuma la bani.Traiam in Romania si asta ne ocpupa tot timpul
Se mai fac sarbatori de traditie romaneasca_?
Da in mare parte se pastreaza traditiile si sarbatorile
Este frumos inn tara sau mai modificat parcurile noastre?
tara noastra mereu a fost frumoasa plina de bogotii dar se pare ca nu am stiut sa o valorificam despre parcuri nu stiu ce sa va spun s.au mai facut unele modificari dar nu majore
de exemplu in orasul meu sunt doua parcuri dar cu timpul au devenit o paragina toatala numeni nu se mai ocupa de ele e de.a dreptul frustrant si deprimant
Da, pot spune ca lumea s-a moderizat s.au adaptat conceptiilor democratice si a traiului modern se simte o oarecare schimbare iar despre Iisus nu stiu ce sa spun eu cred ca va venii dar sa nu uitam ca noi suntem niste calatori in viata si ceea ce vom face pe pamant vom fii rasplatiti de catre Dumnezeu!!!

CAZACU GHEORGHE spunea...

Denisa Sora Draga Ati Multumesc de Toate Raspunsurile , si te felicit, ma bucur ca ai venit si pe la mine cu vorbe dulci. te Sfatuiesc sa mai treci si pe aici pe la blogul meu .
Doamne Ajuta.+++

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.