2 apr. 2009

"SFARSITUL LUMII VA VENI"

Sfarsitul vine cand nici nu gandim, Evanghelia dupa Matei 24: 36 Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: niciingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.37 Cum s-a intimplat in zilele lui Noe, aidoma se va intimpla si lavenirea Fiului omului.38 In adevar, cum era in zilele dinainte de potop, cind mincau si beau,se insurau si se maritau, pina in ziua cind a intrat Noe in corabie,39 si n-au stiut nimic, pina cind a venit potopul si i-a luat pe toti,tot asa va fi si la venirea Fiului omului.40 Atunci, din doi barbati cari vor fi la cimp, unul va fi luat sialtul va fi lasat.41 Din doua femei cari vor macina la moara, una va fi luata si alta vafi lasata.42 Vegheati dar, pentru ca nu stiti in ce zi va veni Domnul vostru.43 Sa stiti ca, daca ar sti stapinul casei la ce straja din noapte vaveni hotul, ar veghea si n-ar lasa sa-i sparga casa.44 Deaceea, si voi fiti gata; caci Fiul omului va veni in ceasul incare nu va ginditi. Apocalipsa cap. 20: 13: Marea a dat inapoi pe mortii cari erau in ea; Moartea si Locuintamortilor au dat inapoi pe mortii cari erau in ele. Fiecare a fostjudecat dupa faptele lui.14: Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in iazul de foc.Iazul de foc este moartea a doua.15: Oricine n-a fost gasit scris in cartea vietii, a fost aruncat iniazul de foc.21: 8 Dar cit despre fricosi, necredinciosi, scirbosi, ucigasi,curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli, si toti mincinosii, partealor este in iazul, care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua."15: Afara sint cinii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii laidoli, si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna! Apocalipsa cap. 22 :12,13Iata , Eu vin curand ;si rasplata Mea este cu Mine,ca sa dau fiecaruiadupa fapta lui .Eu sunt Alfa si Omega,Cel dintai si Cel de pe urma,Inceputul si Sfarsitul. Strigati din toata inima la Domnul Iisus Hristos Fiul lui DUMNEZEU si EL va avea mila de voi. Iisus spune: Eu vin in Curand! Amin.

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Cuvantul lui Dumnezeu este Adevarul, Calea si Viata. Dar noi, copiii lui Dumnezeu, stim ca Domnul vine curand. Sa ne pregatim, sa-L intampinam.
Va multumesc pentru vizita si va mai astept.

DIACON .GHEORGHE CAZACU spunea...

Multumesc De cuvintele Frumoase Doamna Elena , Si cred Ca Sunteti Pe Un drum ales Spre Cel Dorit de Dvs. Care Se Cheama " RAIUL" Doamne Ajuta Sarut Mana Sora Elena! Amin.

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.