25 apr. 2009

SUFLETUL CRESTINULUI ORTODOX

_________________________________________________ Sufletul crestinului trebuie sa fie delicat, sensibil, sa zboare, sa tot zboare, sa traiasca printre visari. Sa zboare in nemarginire, in stele, in maretiile lui Dumnezeu, in tacere. Cel ce voieste sa devina crestin trebuie mai intai sa devina poet. Asta e ! Trebuie sa te doara. Sa iubesti si sa te doara. Sa te doara pentru cel pe care il iubesti.
Iubirea se osteneste pentru cel iubit. Alearga toata noaptea, privegheaza, isi insangereaza picioarele ca sa-l intalneasca pe cel iubit. Se jertfeste, nu ia nimic in seama, nici amenintari, nici greutati, din pricina iubirii. Iubirea pentru Hristos este alt lucru, nemarginit mai inalt."
Dumnezeu este iubire si cel ce ramâne în iubire ramâne în Dumnezeu, si Dumnezeu ramâne în el" (I Ioan IV, 16).
______________________________________________
Doamne Ajuta! La Totii Fratii Nostri.....

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Ar trebui sa ne doara de cei de langa noi, care traiesc in voia mintii lor pacatoase si sa-i indrumam sa citeasca cuvantul sfintei Scripturi, asta daca avem in noi dragostea lui Hristos.
Imi place cum spui : sufletul crestinului trebuie sa fie delicat,sensibil,sa zboare etc.

CAZACU GHEORGHE spunea...

Sa fiti binecuvantata , sora in Domnul , si mam bucurat de raspunsul dvs, foarte frumos domnul sa fie cu dvs , cu toti in veci amin.

florik spunea...

Oare cei care incearca sa ma incurajeze,sa ma imbarbateze,stiind ca sunt prea sensibila ma iubesc sau o fac din necesitate,pt.a ma face sa cred ca se poate si fara suferinta...Se poate cred eu dar fara D-zeu,pt.ca si Fiul Lui a suferit...Adevarat ca sufar din orice,ma doare pt.cei din jur si as dori sa fiu mai,,tare ca piatra,,,dar e greu sa te schimbi.Dumezeu stie cel mai bine de ce avem nevoie,numai ca si ajutorul celor din jur e important,dar din pacate astept prea mult si primesc putin,de la oameni.DOAMNE-DOAMNE sa fie cu noi azi,maine si mereu!

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.