11 apr. 2009

IUBIREA SI SPERANTA

9 comentarii:

Denise spunea...

Uneori si ingeri au nevoie de ajutor
,iar ei cum nu primesc o a doua sansa,cred ca Dumnezeu m-a uitat!

CAZACU GHEORGHE spunea...

@DENISA Nu te a uitat , ai tot ce ati , trebuie Daca te rogi la el, Ca el ati da ce Doresti la Timpul lor , Apoi un lucru sa ai un pic de rabdare , Si alt Lucru Cred ca daca aveti O dorita De indeplinit , Si o Cereti lui Dumnezeu , El o sa implineasca Dorinta Dvs. Chiar Importante Lucruri ptr. tine Denisia , Ca aveti o Varsta destul de Frumoasa si viitorul va este in Fata , Cu care sa va mandriti si sa nu va simtiti singura , sau asfel de iluzii , Sa aveti Incredere ca cu siguranta Domnul este Cu Dvs. Si el o sa va ajute Todeauna .

Diacon Cazacu Gheorghe.

Rodica Botan spunea...

Timpul nostru nu este si timpul Lui Dumnezeu; si El stie mai bine ca noi ce avem trebuinta. Ca un Tata bun El da copiilor Lui ce este mai bun. Uneori insa cind ii cerem nu stim ca ce cerem noi este gresit...doar in ani realizam ca daca ne-ar fi raspuns la unele cereri era spre raul nostru.

Cum zicea Diacon Cazacu..."la timpul lor"' Si apoi rabdarea este o virtute care n se capata usor. Unii din noi...am ajuns la batrinete si tot n-am reusit s-o avem.

Denisia...nu uita insa sa continui sa te rogi. Biblia spune ca rugaciunea facuta cu credinta poate muta si muntii...(ei fiind problemele uriase pe care le avem citeodata)

Diacon Gheorghe, va doresc un Paste fericit si Domnul Isus sa fie viu in inima dumneavoastra si a celor ce citesc aici. Hristos a inviat!

CAZACU GHEORGHE spunea...

Multumim Tuturor Pentru Raspunsuri Domnul Sa fie Cu voi cu Toti Amin.

Bejenaru Gabriela spunea...

foarte frumoase sunt versurile scrisa de tine,bine ai venit pe blogul

CAZACU GHEORGHE spunea...

Multumesc Gabriela Sa va dea DomnulSanatate Bucurie si tot ce va Doriti. Doamne Ajuta!.

Paste Fericit!

Denise spunea...

multumesc pentru incurajari.
Paste Fericit tuturor!

Unknown spunea...

Cele patru lumanari ardeau incetisor.
Ambianta era atat de placuta incat le puteai auzi vorbind.
Prima a spus : ”Eu sunt Pacea! Oricum, nimeni nu ma mai poate pastra aprinsa.Cred ca ma voi stinge" Flacara s-a micsorat cu rapiditate si s-a stins in intregime
A doua a spus: "”Eu sunt Credinta! Dincolo de toate, eu nu mai sunt indispensabila, asa ca nu mai are nici un sens sa mai stau aprinsa."
Cand a terminat de vorbit, o adiere blanda a stins-o.
Cu tristete, cea de-a treia lumanare a spus la randul sau: ”Eu sunt iubirea. Nu mai am forta sa stau aprinsa. Oamenii ma dau de-o parte si nu-mi inteleg importanta.Ei uita chiar sa-i iubeasca pe cei care le sunt aproape." Si fara sa mai astepte, s-a stins.
Deodata un copil intra in incapere si vazu tri lumanari stinse. "De ce nu ardeti? Voi ar trebui sa fiti aprinse mereu!" Spunand asta, copilul incepu sa planga.
Atunci, cea de-a patra lumanare a spus: ”Nu va fie frica. Cata vreme eu inca mai ard, le putem reaprinde pe celelalte. Eu sunt Speranta."
Cu ochi stralucitori, copilul lua lumanarea sperantei si le aprinse pe celelalte.

CAZACU GHEORGHE spunea...

foarte Frumos , Si cu cata Maestrie ati Scriso , Domnul sa va intareasca Cristina , si va multumesc de frumoasele Cuvinte placute si cu Adevarata Speranta.

Diacon. Gh.

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.