21 iun. 2009

SA TINETI CREDINTA IN CARE NE AM NASCUT!

Să ţineţi credinţa pe care aţi supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Să ţineţi credinţa pe care o avem de două mii de ani !
Nu vă luaţi după slugile satanei,* care vin din Apus cu milioane de dolari,ei cumpără pe cei proşti şi nelămuriţi în credinţă, să rupă unitatea şi sufletul poporului român şi vor să facă cele mai mari erezii şi nebunii în ţara asta.
Păziţi-vă de nebunii aceştia ! Au case de rugăciuni, dar acolo-i casa satanei. Unde nu sunt preoţi şi arhierei, nu este Hristos. Că Mântuitorul a spus aşa la Apostoli :
« Luaţi Duh Sfânt ! Cărora le veţi ierta păcatele, iertate vor fi. Iar cărora le veţi ţine, ţinute vor fi » .
Nu la sectari le-a spus acestea, ci la Apostoli, la episcopi şi la preoţi. Căci Apostolii, prin punerea mâinilor şi prin succesiunea apostolică, au dat darul Duhului Sfânt la toti preoţii din lume, prin hirotonii. Deci, băgaţi de seamă, că sectarii nu au ierarhie canonică; n-au pe Duhul Sfânt în ei; n-au cele şapte Sfinte Taine, nu cinstesc pe Maica Domnului şi Sfânta Cruce şi nu au mântuire.
Auziti ce spune Apostolul Pavel?
« Luaţi aminte de voi şi de turma voastră, întru care v-a pus pe voi Duhul Sfânt păstori », zice la preoţi şi la arhierei. - Celor doisprezece Apostoli, pe care i-a ales Hristos, când S-a înălţat la cer, le-a spus :
« Staţi în Ierusalim până vă veţi îmbrăca cu putere de sus ! » Şi la Duminica Mare, după zece zile, a venit peste ei Duhul Sfânt de sus, în chip de limbi de foc.
Pe urmă, vorbeau toate limbile de sub cer. Şi după ce i-a îmbrăcat cu putere de sus, i-a trimis, zicând : « Mergând, propovăduiţi Evanghelia la toată lumea, botezându-i pe ei în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.
Cel ce va crede şi se va boteza, se va mântui + iar cine nu, se va osândi » . Deci, Biserica lui Hristos are ierarhie canonică, Duhul Sfânt este în Biserică şi cap al Bisericii este Hristos. Toţi sectarii care s-au rupt de Hristos şi nu merg la Biserică, sunt fiii lui Antihrist şi înaintemergătorii satanei. Să nu vă luaţi după ei ! Să nu spuneţi că nu v-am arătat adevărul ! Doamne Ajuta !

3 comentarii:

Dumitru K. Negoita spunea...

Frumoasa propovaduire ! Si se pare ca toti care-si respecta,CREDINTA si NEAMUL,sunt si cei care stiu sa se BUCURE.

malhus spunea...

Multumesc foarte mult de vizita si mai ales pentru cuvantul de suflet lasat in pagina mea ! Sa aveti numai bucurii !
Marieta

flory spunea...

Dorinta noastra de a ne mantui este mare si incercam multe...si intradevar nu ne gandim la consecintele comportamentului nostru de moment.Dar oare credinta adevarata este suficienta?Oare celalalte fapte de milostenie,dragostea pt.cei din jur,milostenia,smerenia...nu sunt la fel de importante?Stiti si eu am nevoie de un tratament foarte costisitor dar deocamdata nadejdea doar in BUNUL DUMNEZEU!

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.