30 iun. 2009

LASATI COPII SA VINA LA MINE!

Mame mergeau pe strada. Ele aveau copiii lor cu ele. Pe cei mici ii purtau in brate, iar pe cei mari ii tineau de mana. Si ele erau asa de bucuroase ca si cum s-ar fi dus la o sarbatoare.
Si era o sarbatoare unde mergeau, caci mergeau sa-l intalneasca pe Iisus!Mamele se gandeau: "Copiii nostri trebuie sa-l cunoasca pe Domnul Iisus. Trebuie sa-l vada. Caci atunci nu-l vor mai uita niciodata." Si apoi mai voiau sa-i ceara ceva. Ele voiau sa-i spuna: "Doamne Iisuse, Tu care poti sa-i faci pe toti oamenii fericiti mari si mici, vrei sa-ti intinzi Mana Ta si peste copiii nostri si sa te rogi pentru ei?
Atunci vor fi cu siguranta veseli si fericiti."Ori, Iisus era chiar acolo. Terminase sa vorbeasca cu niste oameni care chiar plecau. Iisus ramase doar cu ucenicii lui.
Acum era momentul! Mamele fugira vesele la El.Dar cand le vazura ucenicii, venind cu copiii lor, le iesira in intampinare si le zisera: "Ce vreti sa faceti? Vreti sa-i aduceti pe copii la Iisus? Ei nu pot intelege ce spune Iisus. Mergeti numai acasa."
Dar Iisus vazu cele intamplate si gasi, ca ucenicii nu aveau dreptate.Le chema pe mame si pe copii si le zise: "Veniti fara teama! Veniti!"Si le mai spuse ucenicilor: "Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti"Ce minunat!... Atunci copiii fugira veseli la Iisus. Poate ca nu-l vazusera inca niciodata, dar nu le era frica de El. Copiilor nu le-a fost niciodata frica de Iisus. Se asezara in jurul Lui, iar Iisus ii trase spre El. Isi intinse mainile in jurul lor si le vorbi prietenos.Poate ca nu intelegeau inca tot ce le spunea, dar intelesera foarte bine ca Iisus ii iubea!Apoi puse Iisus mana sa pe capul lor si ii binecuvanta.
El le spuse ca va trebui sa fie intotdeauna fericiti si ca mai tarziu se vor intalni iarasi, in imparatia Sa.Copiii ii apartin lui Iisus. Iisus ii iubeste pe toti copiii.

Niciun comentariu:

CAZACU GHEORGHE

In Slujba lui Dumnezeu Pentru o Vesnicie.